torsdag, oktober 19, 2006

Heroes hooked

Okej nu är jag definitivt fast. Första avsnittet var lovande, andra avsnittet var bra, tredje avnisttet jättebra och nu fjärde avsnittet, gud så spännande. "I´m from the future." Jag visste väl att japanen (Hiro Nakamura) var coolast! Och vilken härlig serietidnings känsla jag får av alla tavlor som den galna konstnären målar. Nu är Heroes ett måste för mig och jag håller tummarna för att det ska hålla hela vägen.

8 kommentarer:

Anonym sa...

Japp, Heroes är tillsammans med Studio 60 årets bästa nykomling...

Anonym sa...

Jag har tyvärr inte hunnit titta något på Studio 60 än... Måste försöka prioritera det för den verkar lovande! Heroes är den enda nya serien jag har tittat på en så länge och den tänker jag fortsätta se :-)

Ricard sa...

Heroes är i samma klass som Lost, dvs GULD värt. (Hoppas inte att den drabbas av NBC's kommande nerskärningar). Studio 60 är bra (dock för mycket drama för min smak), men tyvärr tvivlar jag på att den kommer överleva till en andra säsong.

Anonym sa...

Japp, Heroes är verkligen spännande och mystiskt och snyggt precis som Lost. Studio 60 verkar inte ha så bra tittarsiffror i USA ska själv se några avsnitt av serien innan jag meddelar min dom över den amerikanska tv-publiken :-)

Ricard sa...

Yatta! :D

Anonym sa...

Heroes är NBCs enda framgång bland nykomlingarna i år, ingen dundersuccé men med beröm godkänt, typ, så den är säker säsongen ut iaf, och jag skulle bli mycket förvånad om den inte fick fortsätta även nästa säsong...

Anonym sa...

Tror också att Heroes kommer att få fortsatt förtroende även fast den inte är någon ny Lost succé än så länge. Känns inte som att det är någon av höstens nya serier som blivit en dundersuccé än, fast man kanske inte kan vänta sig att det varje säsong kommer serier med samma genomslagskraft som Desperate Housewives, Lost eller Greys Anatomy. Jag bara hoppas att tv-bolagen vågar ha kvar serier som går lite halvbra och inte lägga ned bra serier för att dom inte hamnar allra högst upp på tittartoppen.

Anonym sa...

Nu är även jag såld på Heroes. Tack för tipset! Hade maraton med de första fyra avsnitten, det gick ju inte att sluta titta. Undrar nu hur jag ska klara av att vänta en vecka mellan varje avsnitt, för att inte tala om mystiska längre uppehåll... Till och med bättre än Lost.
Önskar personligen att
Heroes får tid på sig att utvecklas i fler säsonger men att de inte drar ut på mysterierna i serien allt för länge. Kände att det hände med Lost. Tappade lite av intresset för serien när jag inte fick några svar i slutet av första säsong och inte direkt, heller i början av säsong två. Har nu halva säsong två kvar att titta på.. Hur som helst tackar jag gudarna och tvproducenterna för boomen med serier av hög kvalite! Tack,tack!